Електричен Скутер MSG-Е 3000 W

Моќен електричен скутер од 3000 W. Избегнете го градскиот метеж и недостатокот на паркинг со првиот "зелен" мотор во Македонија.

Агрегат

Со погон на задно тркало ДЦ мотор

Моќност

3000 W

Опсег

70 км+/- 5км

Акумулатор

48 V 40 Ah (остранлив)

Време на полнење

5-6 часа

Кочници

Предни и задни хидраулични диск кочници

Пнеуматици/ димензија

130/60 R13

Тежина

145 кг

Дозволена носивост

200кг

Максимална брзина

45 kм/h -(55km/h без лимитер)

Друго

Фиока за ракавици,суспензија на подесување, заден сандук, ЛЕД фарови

Екстра

Аларм,радио,би-ксенон фарови,УСБ

Во доплата

Брзина за рикверц,регенератор(динамо)круз контрол,електрични кочници,мобилна апликација за надзор