Електричен Скутер MSG-D 1000 W

 

Агрегат Со погон на задно тркало DC мотор
Моќност 1000 W
Акумулатор 60 V  20 Ah
Акумулатор (опционално)    72 V  20 Ah
Опсег 60 km +/- 5km
Опсег (со опционален аклумулатор)   70 km +/- 5km
Време на полнење 5-6 часа
Полнач 60V/3A или 72V/3A
Кочници Предни и задни хидраулични диск кочници
Суспензија Предни и задни хидраулични амортизери
Пнеуматици / димензија 120 / 70 R 12
Тежина 100 кг(редовна батерија) или
110кг(со опционална батерија)
Дозволена носивост 160kg
Максимална брзина 45 kм/h
Светилки Предни и задни LED сијалици
Опционална додатна опрема Алармен систем,ксенон светла,USB порта итн.
Бои Црна мат/зелена, бела/црна