Електричен Скутер MSG-D 1500 W

Со оглед на постојаното покачување на цените на горивата и на загадувањето во Македонија,сега можете да возите без грижа на совест и по многу ефтина цена од само 20 денари на 100 km!

Агрегат

Со погон на задно тркало ДЦ мотор

Моќност

1500 W

Опсег

50 км+/- 5км

Акумулатор

48 V 20 Ah (остранлив)

Време на полнење

5-6 часа

Кочници

Предни и задни хидраулични диск кочници

Пнеуматици/ димензија

3.5 x 10 инчи

Тежина

100 кг

Дозволена носивост

130кг

Максимална брзина

45 kм/h