Фиока за чување пари - голема

- Овозможува безбедно чување на парите.
- Погодна при работа со повеќе посебни оддели за банкноти и метални пари.
- Можност за поврзување со фискална каса и принтер
- Димензии 41 x 41.5 x 11 цм
- 8 прегради за монети и 5 за банкноти

Price:
Sales price: 4150,00 ден