Фиока за чување пари - мала

- Овозможува безбедно чување на парите.
- Погодна при работа со повеќе посебни оддели за банкноти и метални пари.
- Можност за поврзување со фискална каса и принтер
- Димензии 32,5 x 25,4 x 10 цм
- 8 прегради за монети и 4 за банкноти

Price:
Sales price: 2800,00 ден