Results 1 - 6 of 6

METAPACE БАРКОД ,ЛАБЕЛ И ПОС ПЕЧАТАЧИ

Компактен директно термален печатар во компактно руво Брзина на печатење: 152 mm / sec. Вклучува...
Sales price: 15624,00 ден
Директно термален печатар за голема продуктивност Максимална брзина: 178 mm / sec. на 203...
Sales price: 19920,60 ден
Достапен директно термален и термален десктоп печатар за етикети Екстремно брзо печатење, со до...
Sales price: 21678,30 ден
Термален печатар за професионално печатење на етикети Брзо печатење: до 178 мм во...
Sales price: 22850,10 ден
Робустен ПОС печатар наменет за малопродажба и угостителство Максимална брзина на печатење: 250 mm...
Sales price: 10090,50 ден
Исклучително сигурен директен термален ПОС печатар со 5-годишна гаранција Екстремно брзо печатење...
Sales price: 10350,90 ден