Results 1 - 6 of 6

METAPACE БАРКОД ЧИТАЧИ

1D ласерски скенер за професионални апликации Комплетен USB кит: кабел и USB хуб вклучени во...
Sales price: 8599,00 ден
Бежичен баркод скенер со Bluetooth интерфејс Линеарен имиџер со високи перформанси - брзо...
Sales price: 18199,00 ден
Безжичен имиџер за сите 1D и 2D баркодови Голема флексибилност за пренос на податоци со Bluetooth...
Sales price: 20832,00 ден
Економичен 1D линеарен имиџер со радио пренос Голем опсег на движење: радиус до 15 m Тројно...
Sales price: 11100,00 ден
Разновиден ласерски скенер за сите 1D баркодови Моќен ласерски мотор за висока пропустливост и...
Sales price: 8999,00 ден
Мулти-фацетирани 2D имиџер Ги декодира сите заеднички 1D, 2D, поштенски и напредени...
Sales price: 11300,00 ден