METAPACE -K1

Робусна и докажана фиока за пари
8 оддели за монети и 6 оддели за банкноти, 1 оддел за чекови
Куќиште со издржлив нерѓосувачки челик -финиш во црна или бела боја
Стандардно поврзување за POS печатари
Евентуално монтирање под маса за да заштеда на простор

Price:
Sales price: 9145,00 ден