METAPACE -K3

Робусна флип-топ фиока за пари наменета за заштеда на простор
8 монети, 6 банкноти, 1 преграда за чекови
Компактни димензии (само 46 x 10 x 17 см)
Елегантно куќиште од челик во црна боја со покривка од не'рѓосувачки челик

Price:
Sales price: 11559,28 ден