Навигација GARMIN nüvi® 2597 LMT Europe

- Mодел од повисока класа во промотивна цена
- Гласовно давање команди
- Комплетна Европска карта со вклучени Балкански земји!
- ДОЖИВОТНО БЕСПЛАТНА НАДГРАДБА НА НОВИ МАПИ и ТРАФИК ВКЛУЧЕНО ВО ЦЕНАТА!
- Free Lifetime Traffic updates активирани
- 3D traffic avoidance system
- Hands free разговори - конекција со телефон.
- Насочување во лента со "photoReal junction view"
- Ротирачки "Dual-orientation" екран
- Garmin Real Directions with Garmin Real Voice
- Free lifetime² traffic alerts
- Voice-activated navigation, Bluetooth and Smartphone Link compatible