Навигација GARMIN nüvi® 42 LМ 2014

- Одличен навигатор да го започнете Вашето патување
- Најнов модел со 2014 GARMIN Lifetime Europe maps
- Модел со опција бесплатна надградба на мапи и за југоисточна Европа, Балкан и Македонија.
- Најоптимален избор на покриеност со мапа за потребите на нашата територија.
- 4.3" екран
- Гласовна навигација на Македонски јазик
- Детални карти со улици и адреси и милиони точки од интерес по патиштата
- Lane assist со junction view
- Можност за навигација за пешаци и многу други опции