Навигација GARMIN zūmo®350LM Europe

- Навигација специјално прилагодена за користење со мотори.
- 4,3 инчи екран на допир компатибилен со ракавици
- Издржлив, водоотпорен (IPX71), отпорен на гориво и UV зраци
- Записник за на историјата на сервиси и одржување на моторот
- Засекогаш бесплатна надградба на мапите од цела Европа Lifetime мапи²
- Дирекции за насоки на движење со кацига или слушалки со Bluetooth™ врска (дополнителна опрема)