ELO 1515L-Мултифункциски десктоп монитор на допир

ELO 1515L мониторот на допир е дизајниран,развиен и изграден за да обезбеди ефективно решение на допир за стандардните десктоп конфигурации на сметачи.

Price:
Sales price: 23100,00 ден

ПРЕВЗЕМИ БРОШУРА

 

 

Модел

1515L

Дисплеј

15.0" диагонално, активна матрица TFT LCD со LED осветлување

Формат

4:3

Корисна површина на екран

Хоризонтално: 12.0" (304 mm) 
Вертикално: 9.0" (228 mm)

Оптимална резолуција

1024 x 768

Подржани резолуции

1024 x 768 60, 70, 75 Hz
1024 x 768 65 Hz (Sun)
832 x 624 at 75 Hz (Mac)
800 x 600 at 56, 60, 72 or 75 Hz
720 x 400 at 70 Hz
640 x 350 70 Hz
640 x 480 60, 72, 75 Hz
640 x 480 66 Hz (Mac)

Бои

16.7 милиони

Осветлување

LCD панел: 250 nits 
AccuTouch панел : 200 nits 
IntelliTouch панел: 225 nits

Време на одзив

11.7 mсек

Агол

Хоризонтално: ±80° or 160°
Вертикално: ±70° or 140°

Контраст

700:1

ОСД

Контроли (странично): мени,горе,доле, избери, вклучи
Настројки: контраст, осветлување, H/V позиција, RGB (колор темп), часовник, фаза, одзив
Јазици: Англиски, Германски,Шпански, Јапонски, Француски