ELO ETT10A1 -таблет

Elo® ETT10A1 таблет е наменет да им помогне на трговците да ја зголемат ефикасноста и ефективноста од ПОС (точка на продажба) до ПОИ (точка на информација),платформа која е пренослива,интуитивна,доверлива и безбедна.

Price:
Sales price: 52000,00 ден

ПРЕВЗЕМИ БРОШУРА 

 


ELO таблет

 

Модел

ETT10A1 Windows Embedded 7 Standard или без оперативен систем

Големина на дисплеј

10.1"

Процесор

Intel Atom N2600 Dual Core 1.6GHz

Чипсет

Intel NM10

BIOS

Phoenix

Меморија (RAM)

2GB DDR3 1066MHz

Хард диск

32GB mSATA SSD