SL5000r -PRINTRONIX Индустриски баркод печатар

True Gen 2 RFID Smart™ техонолигја за енкодирање преку EPCglobal Gen 2 сертифициран хардвер модул
Лиен алуминиумски дизајн,безвентилирачки разладен систем,јак процесор за тешки работни услови,издржлив

Стандардна конфигурација

64 MB DRAM /16MB флеш ,цврстa металнa конструкциja,USB 2.0, сериски и паралелен интерфејс ,RS-232 и Centronix,вграден емулатор за програмски јазици (Printronix, Зебра, ТЕЦ, Сато, Интермек,
Datamax, IER, Монарх),програма за дизајнирање на етикети ,XML Овозможено печатење ,XML базирано далечинско управување преку PXML PrintNet ™ далечинско управување *Стандард опрема

CD Програма за изработка на баркод етикети, USB кабел, кабел за напојување сo електрична енергија, адаптер

 

ПРЕВЗЕМИ БРОШУРА

ПОГЛЕДНИ ВИДЕО