T2N-PRINTRONIX Индустриски баркод печатар

Индустриски 4" 203 dpi и
300 dpi термален печатар
• Високи перформанси по прифатлива
цена
• Интегриран со стандард Ethernet,
Serial и USB приклучок

Стандардна конфигурација

32 МB RAM/ 8 MB Flash, RS-232, USB 2.0, слот за мемориска картичка за експанзија на Flash меморијата до 4  GB, USB, Enternet, 
 
Стандард опрема

 QIG, USB кабел, кабел за напојување сo електрична енергија, адаптер, намотувач

 

ПРЕВЗЕМИ БРОШУРА

ПОГЛЕДНИ ВИДЕО