M4L2-PRINTRONIX мобилен баркод печатар

Силна и сигурna безжичнa врскa за крајна подвижност
Moќна батеријата за континуирано печатење
Високи перформанси со 32- битен RISC процесор

Стандардна конфигурација

32 МB SDRAM, 16 MB Flash, USB 2.0, Bluetooth ,RS-232

Стандард опрема

CD Програма за изработка на баркод етикети, QIG, клип за колан, батерија Li-ion

*полначот се купува оделно

 

ПРЕВЗЕМИ БРОШУРА

ПОГЛЕДНИ ВИДЕО 

 

 

Units in box: 1