T400 PRINTRONIX декстоп печатар од среден опсег

T400 е премиерен печатач за апликации кои бараат компактен, прифатлив и сигурен баркод печатар. Со осум пати повеќе меморија од својот најблизок конкурент, плус голем број на стандардни и опционални комуникациски избори, T400 е подготвен да остане во чекор со вашите барања вклучувајќи ја технологијата денес и утре.

T400 печатачот доаѓа стандард со специфични кабли за напојување, 64MB SDRAM, 128 FLASH RAM, Ethernet, сериски и USB порти, опција Wi-Fi, вграден со стандард ZGL (вклучува ZPL & EPL2) емулација, водич за инсталација.

 

 

ПРЕВЗЕМИ БРОШУРА

ПОГЛЕДНИ ВИДЕО