T600 PRINTRONIX десктоп печатар од среден опсег

T600 е исклучителен десктоп печатач од среден оспег за апликации кои бараат сигурни перформанси, разноврсни карактеристики и лесно ракување.
T600 поради неговата способност да печати етикети и баркодови директно термално и Термално,е одлично прилагоден за широк спектар на индустрии