Segway KickScooter ES1

Избегнете го градскиот метеж на економичен и еколошки начин.

Price:
Sales price: 39000,00 ден

 

Возраст 14+ години
Максимална брзина 20km/h
Нето тежина 11.3kg
Батерија 187Wh
Максимално искачување 100
Максимална тежина 100kg
Максимален опсег 25km
Bluetooth ДА
Апликација за надзор ДА
Димензии
Расклопен 102 × 43 × 113 cm
Склопен 113 × 43 × 40 cm