DA200 сериjа - директно термален десктоп баркод печатар

Примени во/за мали дистрибутивни, поштенски сервиси, испорака и прием, забавни центри, ПОС -маркети

Price:
Sales price: 18900,00 ден

Стандардна конфигурација

128 МB SDRAM 64 MB Flash, USB 2.0, микро SD слот за картичка за надргадба на Flash меморија

Стандард опрема

CD Програма за изработка на баркод етикети, QIG, USB кабел, кабел за напојување сo електрична енергија, екстерен универзален напојувач на струја

 
ИЗВЕДБА ЦЕНА ВО ДЕНАРИ СО ВКАЛКУЛИРАНО ДДВ ОД 5%
TSC DA200, 8 dots/mm (203 dpi), USB (tscda200 - 99-058A001-00LF) 18.900 ДЕНАРИ
TSC DA200, 8 dots/mm (203 dpi), USB, RS232 (tscda200-2 - 99-058A003-00LF) 28.319 ДЕНАРИ
TSC DA200, 8 dots/mm (203 dpi), USB, Ethernet (tscda200-3 - 99-058A009-00LF) 21.809 ДЕНАРИ
TSC DA200, 8 dots/mm (203 dpi), USB, BT (iOS) (tscda200-4 - 99-058A007-00LF) 24.413 ДЕНАРИ
TSC DA300, 12 dots/mm (300 dpi), USB (tscda300 - 99-058A002-00LF) 28.970 ДЕНАРИ
TSC DA300, 12 dots/mm (300 dpi), USB, RS232 (tscda300-2 - 99-058A004-00LF) 37.693 ДЕНАРИ
TSC DA300, 12 dots/mm (300 dpi), USB, Ethernet (tscda300-3 - 99-058A010-00LF) 31.834 ДЕНАРИ

 

ПРЕВЗЕМИ Брошура

ПОГЛЕДНИ ВИДЕО