TDP-247 сериjа - директно термален десктоп баркод печатар

Брзи и економични принтерски перформанси во мало пакување

Price:
Sales price: 27342,00 ден

Стандардна конфигурација

8 МB SDRAM 4 MB Flash, USB 2.0, RS-232, Центроникс, микро SD слот за картичка за надргадба на Flash меморија, 3 порта за комуникација

Стандард опрема

CD Програма за изработка на баркод етикети, QIG, USB кабел, кабел за напојување сo електрична енергија, екстерен универзален напојувач на струја

 
ИЗВЕДБА ЦЕНА ВО ДЕНАРИ СО ВКАЛКУЛИРАНО ДДВ ОД 5%
TSC TDP-247, 8 dots/mm (203 dpi), TSPL-EZ, USB, RS232, LPT (tscd247 - 99-126A010-00LF) 27.342 ДЕНАРИ
TSC TDP-247, 8 dots/mm (203 dpi), TSPL-EZ, Ethernet (tscd247e - 99-126A010-41LF) 35.154 ДЕНАРИ

 

 

 

 

 ПРЕВЗЕМИ Брошура

ПОГЛЕДНИ ВИДЕО