TDP-324W сериjа - директно термален десктоп печатар за нараквици

Секоj додаток коj вие потребен за печатење на нараквици во болнички услови

Price:
Sales price: 29620,50 ден

Стандардна конфигурација

8 МB SDRAM 4 MB Flash, USB 2.0, микро SD слот за картичка за надргадба на Flash меморија

Стандард опрема

CD Програма за изработка на баркод етикети, QIG, USB кабел, кабел за напојување сo електрична енергија, екстерен универзален напојувач на струја

 
ИЗВЕДБА ЦЕНА ВО ДЕНАРИ СО ВКАЛКУЛИРАНО ДДВ ОД 5%
TSC TDP-225W, 8 dots/mm (203 dpi), disp., RTC, TSPL-EZ, Ethernet (tscd225w - 99-039A002-41LF) 29.620.5 ДЕНАРИ
TSC TDP-225W, 8 dots/mm (203 dpi), disp., RTC, TSPL-EZ, USB, Ethernet (tscd225wu - 99-039A002-44LF) 32.550 ДЕНАРИ

 

 

 

 

 

ПРЕВЗЕМИ Брошура

ПОГЛЕДНИ ВИДЕО