TTP-2610MT сериjа - индустриски термален баркод печатар

Дизанјн на високо квалитетен лиен алуминиумски оквир

Price:
Sales price: 164377,50 ден

Стандардна конфигурација

256 МB SDRAM 512 MB Flash, RS-232, USB 2.0, слот за мемориска картичка за експанзија на Flash меморијата до 4 GB, USB, LCD дисплеј на допир, Enternet, Centronics
 
Стандард опрема

CD Програма за изработка на баркод етикети, QIG, USB кабел, кабел за напојување сo електрична енергија, адаптер, намотувач

 

 
ИЗВЕДБА ЦЕНА ВО ДЕНАРИ СО ВКАЛКУЛИРАНО ДДВ ОД 5%
TSC TTP-2610MT, 8 dots/mm (203 dpi), RTC, display, TSPL-EZ, USB, RS232, LPT, Ethernet, PS/2 (tsc2610mt - 99-141A001-00LF) 164.378 ДЕНАРИ
TSC TTP-368MT, 12 dots/mm (300 dpi), RTC, display, TSPL-EZ, USB, RS232, LPT, Ethernet, PS/2 (tsc368mt - 99-141A002-00LF) 194.975 ДЕНАРИ

 

ПРЕВЗЕМИ Брошура

ПОГЛЕДНИ ВИДЕО