TSC ТТP Alpha 3R- мобилен баркод печатар

Олеснете си ги секоjдневните обврски

Price:
Sales price: 31248,00 ден

Стандардна конфигурација

8 МB SDRAM, 4 MB Flash, USB 2.0

Стандард опрема

CD Програма за изработка на баркод етикети, QIG, USB кабел, адаптер, клип за колан, батерија Li-ion

 

ПРЕВЗЕМИ Брошура

ПОГЛЕДНИ ВИДЕО