TSC ТТP Alpha 4L- мобилен баркод печатар

Солиден и сигурен за мобилно печатење на вашите етикети/декларации/бар кодови каде и да ви требаaт

Price:
Sales price: 65425,50 ден

Стандардна конфигурација

16 МB SDRAM, 32 MB Flash, USB 2.0, Bluetooth

Стандард опрема

CD Програма за изработка на баркод етикети, QIG, USB кабел, адаптер, клип за колан, батерија Li-ion

 
ИЗВЕДБА ЦЕНА ВО ДЕНАРИ СО ВКАЛКУЛИРАНО ДДВ ОД 5%
TSC Alpha-4L, USB, BT, 8 dots/mm (203 dpi), CPCL, TSPL-EZ (tsc4lbt - 99-052A001-00LF) 65,423 ДЕНАРИ
TSC Alpha-4L, USB, BT, 8 dots/mm (203 dpi), display, CPCL, TSPL-EZ (tsc4lbtlcd - 99-052A001-50LF) 69,657 ДЕНАРИ
TSC Alpha-4L, USB, BT, Wi-Fi, 8 dots/mm (203 dpi), display, CPCL, TSPL-EZ (tsc4lbtlcdwl - 99-052A002-50LF) 83,003 ДЕНАРИ
TSC Alpha-4L, USB, BT, Wi-Fi, 8 dots/mm (203 dpi), linerless, display, CPCL, TSPL-EZ (tsc4lbtlcdwll - 99-052A004-50LF) 86,583 ДЕНАРИ
TSC Alpha-4L, USB, BT, Wi-Fi, 8 dots/mm (203 dpi), CPCL, TSPL-EZ (tsc4lbtwl - 99-052A002-00LF) 78,446 ДЕНАРИ

 

ПРЕВЗЕМИ Брошура

ПОГЛЕДНИ ВИДЕО