Results 1 - 29 of 29

Стандард WAX / RESIN рибони

Стандард WAX /RESIN рибона Ширина :110 мм Должина:110 метри Јадро на ролна :12.7 мм Ролни во...
Sales price: 9445,90 ден
Стандард WAX /RESIN рибона Ширина :110 мм Должина:300 метри Јадро на ролна :24.5 мм Ролни во...
Sales price: 9274,80 ден
Стандард WAX /RESIN рибона Ширина :110 мм Должина:450 метри Јадро на ролна :24.5 мм Ролни во...
Sales price: 13919,28 ден
Стандард WAX /RESIN рибона Ширина :110 мм Должина:600 метри Јадро на ролна :24.5 мм Ролни во...
Sales price: 18549,60 ден
Стандард WAX /RESIN рибона Ширина :130 мм Должина:450 метри Јадро на ролна :24.5 мм Ролни во...
Sales price: 8226,96 ден
Стандард WAX /RESIN рибона Ширина :130 мм Должина:600 метри Јадро на ролна :24.5 мм Ролни во...
Sales price: 10952,76 ден
Стандард WAX /RESIN рибона Ширина :154 мм Должина:450 метри Јадро на ролна :24.5 мм Ролни во...
Sales price: 9742,08 ден
Стандард WAX /RESIN рибона Ширина :154 мм Должина:600 метри Јадро на ролна :24.5 мм Ролни во...
Sales price: 12984,72 ден
Стандард WAX /RESIN рибона Ширина :165 мм Должина:450 метри Јадро на ролна :24.5 мм Ролни во...
Sales price: 10428,84 ден
Стандард WAX /RESIN рибона Ширина :165 мм Должина:600 метри Јадро на ролна :24.5 мм Ролни во...
Sales price: 13905,12 ден
Стандард WAX /RESIN рибона Ширина :170 мм Должина:600 метри Јадро на ролна :24.5 мм Ролни во...
Sales price: 14329,92 ден
Стандард WAX /RESIN рибона Ширина :220 мм Должина:600 метри Јадро на ролна :24.5 мм Ролни во...
Sales price: 18549,60 ден
Стандард WAX /RESIN рибона Ширина :58 мм Должина:90 метри Јадро на ролна :12.7 мм Ролни во...
Sales price: 8212,80 ден
Стандард WAX /RESIN рибона Ширина :60 мм Должина:110 метри Јадро на ролна :12.7 мм Ролни во...
Sales price: 5154,24 ден
Стандард WAX /RESIN рибона Ширина :60 мм Должина:300 метри Јадро на ролна :24.5 мм Ролни во...
Sales price: 10110,24 ден
Стандард WAX /RESIN рибона Ширина :60 мм Должина:450 метри Јадро на ролна :24.5 мм Ролни во...
Sales price: 7603,92 ден
Стандард WAX /RESIN рибона Ширина :64 мм Должина:600 метри Јадро на ролна :24.5 мм Ролни во...
Sales price: 10804,08 ден
Стандард WAX /RESIN рибона Ширина :76 мм Должина:110 метри Јадро на ролна :12.7 мм Ролни во...
Sales price: 6570,24 ден
Стандард WAX /RESIN рибона Ширина :76 мм Должина:300 метри Јадро на ролна :24.5 мм Ролни во...
Sales price: 6414,48 ден
Стандард WAX /RESIN рибона Ширина :76 мм Должина:450 метри Јадро на ролна :24.5 мм Ролни во...
Sales price: 9614,64 ден
Стандард WAX /RESIN рибона Ширина :76 мм Должина:600 метри Јадро на ролна :24.5 мм Ролни во...
Sales price: 12828,96 ден
Стандард WAX /RESIN рибона Ширина :83 мм Должина:110 метри Јадро на ролна :12.7 мм Ролни во...
Call for price
Стандард WAX /RESIN рибона Ширина :83 мм Должина:300 метри Јадро на ролна :24.5 мм Ролни во...
Sales price: 14018,40 ден
Стандард WAX /RESIN рибона Ширина :83 мм Должина:450 метри Јадро на ролна :24.5 мм Ролни во...
Sales price: 10492,56 ден
Стандард WAX /RESIN рибона Ширина :83 мм Должина:600 метри Јадро на ролна :24.5 мм Ролни во...
Sales price: 13990,08 ден
Стандард WAX /RESIN рибона Ширина :90 мм Должина:110 метри Јадро на ролна :12.7 мм Ролни во...
Sales price: 7731,36 ден
Стандард WAX /RESIN рибона Ширина :90 мм Должина:300 метри Јадро на ролна :24.5 мм Ролни во...
Sales price: 15207,84 ден
Стандард WAX /RESIN рибона Ширина :90 мм Должина:450 метри Јадро на ролна :24.5 мм Ролни во...
Sales price: 11370,48 ден
Стандард WAX /RESIN рибона Ширина :90 мм Должина:600 метри Јадро на ролна :24.5 мм Ролни во...
Sales price: 15179,52 ден


• За општа немена  восок /смола формулација 

• Супериорен квалитет на печатење на сите видови хартија и синтетика

• Добра отпорност на гребење и абење