4CH 960H DVR FUHO-VACRON VDX-DXD224

Влезови: 4 BNC, 1 RJ45
Излези: 1 VGA
Максимална резолуција: 1920x1080
Можност за поврзување на меморија(Sata) до 1 TB(не е вклучена)
Комуникациски протокол: HTTP, DHCP, DDNS, NTP, SMTP, FTP, DNS, UPNP, PPPoE, IP Authorization, IP Search
Подржува апликации на Android,IOS за премотување и следење во живо

Price:
Sales price: 6360,00 ден