Results 1 - 8 of 8

Видео надзор и алармни системи

Фото сензор : 1/3'' HDIS Хоризонтална резолуција : 720TVL Фокусно растојание : 3.6mm Ноќно...
Sales price: 2500,00 ден
Фокусно растојание : 3.6mm Резолуција: 640 x 480 Брзина на снимање: 25fps Вграден Wi-Fi , RJ45...
Sales price: 5850,00 ден
Најголема резолуција при снимање во боја 520 TVL(570 TVL црно/бело) Минимална осветленост 0 Lux
Sales price: 10600,00 ден
Резолуција 640x480 пиксела Минимална осветленост 0.5 Lux Оптички зум x36, Дигитален зум ...
Sales price: 161280,00 ден
Влезови: 4 BNC, 1 RJ45 Излези: 1 VGA Максимална резолуција: 1920x1080 Можност за поврзување на...
Sales price: 6360,00 ден
машината ги има следните функци: ги брои сите валути,поседува ув заштита за детекција на парите...
Sales price: 19800,40 ден
Користи 7 дигитални фрекфентни филтри Подесување на осетливоста од 9 до 4.5 метри Детектира...
Sales price: 1515,00 ден
Можност исклучување на детекција на домашно милениче до 18 кг Опсег на работа 11m x 11m или 15m за...
Sales price: 2380,00 ден