ZEBRA 105SL Plus

Лабел печатар за високи перформани при континурани операции
Висок квалитет на слика во 203 и 300 dpi
8 MB Flash меморија и 16 MB SDRAM за печатење до 305 mm/sec.

 

Сигурно и издржливо куќиште е главна компонента за примена на Zebra 105SLPlus во предизвикувачки средини на печатње.


ПРЕВЗЕМИ БРОШУРА