ZEBRA ZT400

Лабел печатар од среден опсег за печатење на етикети во големи количини
Екстремно брзо печатење во дитректно термален и термален трансфер
Максимална брзина на печатење;356 mm/sec.при 203 dpi
Максимална ширина на печатење;178 mm