ZEBRA ZD 230 DT

Директно термален лабел печатар кој побарува минимален простор
Може да се надгради во секое време со peeler, cutter, RS232 или Ethernet
Достапен во 203 dpi и 300 dpi печатарска резолуција

Price:
Sales price: 19845,00 ден
Десктоп печатачите Zebra ZD230 формираат вовед во печатењето на етикети. Печати директ термал. Максимална ширина на печатење е 99мм.
Нивната печатарска механика е докажана, истата обезбедува висок квалитет на отпечаток на кој сте навикнати од страна на Zebra.
ZD 230 лабел печатарот е наменет за сите апликации во сите опкружувања, од препордажба до производство
и логистика,дури и во здраствениот сектор-секаде каде има потреба од изработка на етикети.


Resolution 203 dpi/8 dots per mm
Memory 128 MB Flash; 128 MB SDRAM
Maximum Print Width 4.09 in./104 mm
Print Speed 4 in./102 mm per second
Media Sensors
  • Movable black mark sensor, limited range from center to left side
  • Fixed off-center gap sensor
Firmware ZPL II; EPL 2; XML