ZEBRA 110Xi4

Со високи перформанси печатач за термален трансфер или директно термален трансфер за етикети и баркодови
Макс. ширина етикета: 114 mm
Макс. брзина: 356 мм / сек.
Големо и цврсто челично куќиште
RS232, паралелно, USB 2.0 и Ethernet интерфејси интегрирани како стандард

Со ширина на печатење до 102 mm, Zebra 110Xi4 е совршен за разнолична примена во индустријата .

На 8 точки / mm (203 dpi), тоа е особено погоден за употреба во превозот, индустријата, складирањето и производството. Верзиите со 12 точки / mm (300 dpi), или 24 точки / mm (600 dpi) се дизајнирани за да се произведе остар, висок квалитет на испис на мали етикети на производот, како и ознаките со висока густина на електронски компоненти и медицински апликации . Робустно челично куќиште и перформансите на високо печатење (до 356 мм / сек.), како и брзо RS232, паралелно, USB, Ethernet или Wi-Fi интерфејс (опција) се квалификации на печатачот за употреба во голем број на апликации .

 

ПРЕВЗЕМИ БРОШУРА