ZEBRA 140Xi4

Печатач за високи перформанси,директно термален и термален трансфер
при печатење на етикети
Макс. ширина етикета: 140 mm
Макс. брзина: 356 мм / сек.
Робустно и цврсто челично куќиште
RS232, паралелно, USB интерфејси стандард

140Xi4 серијата на печатари е една од најбрзите печатари во Xi серијата на Zebra (печатење до 356 милиметри во секунда). Максималната ширина na етикета до 140 mm и резолуција од 8 точки / mm (203 dpi) го прави совршен за примена во сите гранки на иднустријата.

 

ПРЕВЗЕМИ БРОШУРА