ZEBRA 170Xi4

Печатач со високи перформанси за термален трансфер или директно термален трансфер при печатење на етикети
Максимална ширина на етикетата: 180 mm
Максимална брзина на печатење: 305 мм / сек.
Робустно и цврсто челично куќиште
RS232, паралелно, USB 2.0 и Ethernet интегриран стандард

170Xi4 е идеален за AIAG, ОDDETA, UCC / EAN-128 . Со 8 точки / mm (203 dpi) и 12 точки / mm (300 dpi) резолуција на печатење,како печатар наменет за печатење на широк формат успева да отпечати етикети до 180 мм со брзина до 305 милиметри во секунда.

Како и сите од серијата на печатари Xi4, овој high-end уред печати етикети со помош на термален трансфер или директно термален методи. Благодарение на својата солидна челична конструкција, овој индустриски печатач на етикети ги извршува своите зададени задачи сигурно и под најтешки услови. Конфигурацијата е адекватна да се спроведе во користење на големи, графички прикази LC, со опција за експанзија на меморијата (64 MB SDRAM, 16 MB флеш) му овозможува на 170Xi4 да печати етикети  на голем формат, со должина до 991 мм, брзо и со висок квалитет .

 

ПРЕВЗЕМИ БРОШУРА