ZEBRA QLn220HC

Робустен мобилен печатач за 51 мм етикети
Комуникација преку Wi-Fi (802.11 a / b / g / n) и Bluetooth 3.0 (Mfi)
Макс. Брзина на печатење: до 100 мм / сек.
Резолуција од 8 точки / mm (203 dpi)
Специјално наменет за здраствени установи
QLn220 од Zebra е најмалиот модел во серијата на мобилни печатари досега. 
За неговата големина иако е мала импресионира со печатење на резолуција од 8 точки / mm (203 dpi) за медиуми на ширина од 51 mm.
Zebra го зацврсти овој мобилен печатар сп својата солиден својства,со гумен слој и поголем екран кој е обложен со цврсто стакло.
Тој може да издржи пад од 1,5 m, без било каква штета.

Наменет за здраствени установи .
Сецијално обложен со антибактериски полимер,кој како таков овозможува лесно дезинфицирање на уредот.

ПРЕВЗЕМИ БРОШУРА