ZEBRA QLn320HC

Многу компактен и стилски изработен мобилен 79 mm термален печатач
Идеален за продажба на мало, угостителство и дистрибуциски апликации
Максимална брзина на печатење до 100 мм / сек. во 8 точки / mm (203 dpi)
Комуникација преку Wi-Fi (802.11a / b / g / n) и Bluetooth 3.0
Едноставно поврзување преку RS232 и USB;
Изборен Wi-Fi, Bluetooth и Ethernet
Наменет за здраствни установи
Во режим на мобилна работа, овој 79 mm термален печатач Zebra QLn 320 е идеален за печатење на етикети 
во производство,во трговија на мало и здравствените установи.
Тој печати етикети брзо и ефикасно, со максимална
брзина на печатење од 100 милиметри во секунда при 8 точки/mm (203 dpi). Во прилог на своите импресивни перформанси,
тој исто така ги задоволува со својата компактна големина и едноставност, лесен е за ракување, располага со голем LCD екран и
помошни менија, кои го објаснуваат управување со медиуми, статусот на батеријата и многу повеќе.

Сецијално обложен со антибактериски полимер,кој како таков овозможува лесно дезинфицирање на уредот.

ПРЕВЗЕМИ БРОШУРА