ZEBRA ZQ110

Мобилен печатар наменет за администрација,POS и угостителство
Опционално достапен за отчитување на картички со магнетни ленти (дебитни и кредитни картички)
Флексибилна бежична комуникација преку 802.11 b/g/n Wi-Fi или Bluetooth 3.0
Компатибилен со iOS, Android и Windows
При резолуција од 8 точки/мм (203 dpi) постигнува максимална брзина на печатење од 90мм/сек.