Results 1 - 9 of 9

Zebra мобилни баркод и лабел печатачи

Wireless мобилен печатар за POS и етикети наменет за сите платформи Bluetooth конекција со iPhone,...
Call for price
Извонредно силeн мобилен печатач Термален трансфер за трајни,временски издржливи отпечатоци за...
Call for price
Робустен мобилен печатач за 51 мм етикети Комуникација преку Wi-Fi (802.11 a / b / g / n) и...
Call for price
Робустен мобилен печатач за 51 мм етикети Комуникација преку Wi-Fi (802.11 a / b / g / n) и...
Call for price
Многу компактен и стилски изработен мобилен 79 mm термален печатач Идеален за продажба на мало,...
Call for price
Многу компактен и стилски изработен мобилен 79 mm термален печатач Идеален за продажба на мало,...
Call for price
Робустен мобилен печатач за етикети широки до 112 мм Гумена облога за висок степен на заштита на...
Call for price
Мобилен печатар наменет за администрација,POS и угостителство Опционално достапен за отчитување на...
Call for price
Екстремно робустен мобилен печатар наменет за POS и за печатење на етикети Доверлив за користење...
Call for price