ZEBRA ZT200

Робустен печатар за етикети во метално куќиште
Печатење со директно термален или термален трансфер на етикета
Совршен за етикети со сериски броеви, како и за пакување и испорака
Макс. брзина. 152 мм / сек, со резолуција од 203 или 300 dpi

Zebra ZT200 Серија го затвора јазот помеѓу Zebra десктоп печатачите (како GX серијата и ZD500) и печатарите од среден опсег (како што се семејството ZT400).Серијата е особено дизајнирана за производство на етикетати во магацини, логистика и производството. Во зависност од вашите барања, можете да изберете помеѓу два модели, и тоа ZT220 и уште помоќениот ZT230.

 

ПРЕВЗЕМИ БРОШУРА