CITIZEN CMP-40L

Мобилен термален печатар за етикети и сметки со ширина на шечатење до 112 мм
Робустно пластично куќиште со колор дисплеј,IP54 сертифициран
Максимална брзина на печатење:80мм/сек при 203 dpi
Интерфејси:RS232 и USB, опционално Bluetooth (MFi), Wi-Fi
Драјвери за SDKs за Windows, iOS and Android

Price:
Sales price: 63732,90 ден

Робустното пластичното куќиште со IP54 сертифицираност му овозмошува на овој
печатар лесно да ги совладува дневните услови па и падови од висина од 1,8м.
Печатењето на етикети и сметки со подесување на ширина на медиумот до 112 мм е
многу лесна.По желба интегриран глодач за остранување на задниот дел на етикетата
овозможува лесна примена и користење од страна на вработените во малопродажбата.

 
ИЗВЕДБА ЦЕНА ВО ДЕНАРИ СО ВКАЛКУЛИРАНО ДДВ ОД 5%
Citizen CMP-40L, USB, RS232, BT (iOS), 8 dots/mm (203 dpi), disp., ZPL, CPCL (cit40bti - CMP40BECXL) 63.732 ДЕНАРИ 
 Citizen CMP-40L, USB, RS232, Wi-Fi, 8 dots/mm (203 dpi), disp., ZPL, CPCL (cit40w - CMP40WECXL) 68.289 ДЕНАРИ 

 

ПРЕВЗЕМИ БРОШУРА