Results 1 - 11 of 11

Периферијални уреди

2 D читач погоден за маркети,канцеларии,производство,сервис и сл - PLUG & PLAY- USB Баркод Читач е...
Sales price: 10899,00 ден
Смарт часовник со најсовремена блутут технологија за поврзување со вашиот телефон.Можност за...
Sales price: 3675,00 ден
Баркод скенер Зебра LS2208
Sales price: 8610,00 ден
Погоден за маркети,канцеларии,производство,сервис и сл - PLUG & PLAY- USB Баркод Читач е...
Sales price: 7064,00 ден
Погодна за употреба во маркети, пиљари и пазари -Висока прецизност при мерење маса до 30кг ...
Sales price: 10519,00 ден
Погодна за употреба во маркети, пиљари и пазари -Висока прецизност при мерење маса до 30кг ...
Sales price: 10519,00 ден
Ви овозможува ефективно колор печатење со напредни функции. 3 во 1 комбинирани функции за...
Sales price: 10080,00 ден
Discount: -504 ден
Daisy RP326 е нефискален принтер со автоматски нож, погоден за менувачници, ресторани,...
Sales price: 8200,50 ден
Компатибилна со сите фискални каси. Ролната е со должина од 18 метри
Sales price: 25,00 ден
Компатибилна со најголемиот дел фискални принтери.Ролната е со должина од 40 метри
Sales price: 35,00 ден