Results 1 - 8 of 8

CITIZEN SYSTEMS - POS печатачи

Компактен 2 инчен елегантен печатар на сметки Максимална брзина на печатење на сметки до...
Sales price: 23370,90 ден
Ултра компактен POS термален печатар,за малопродажба и кетеринг Печати двобојни сметки на...
Sales price: 12303,90 ден
Компактен термален печатар по достапна цена Green IT концепт:ENERGY STAR PSU Печати сметки на...
Sales price: 12629,40 ден
Компактен термален печатар за сметки за ролни до 112мм во дијаметар Опционално dво-бојно печатење...
Sales price: 25750,20 ден
Компактен директно термален POS печатар во функционалено руво Брзо печатење на ваучери и сметки...
Sales price: 18553,50 ден
Компактен директно термален POS печатар со фронтален аутпут Печатење на сметка до 200мм/сек Лесен...
Sales price: 18553,50 ден
Директно термален POS печатач за висок конфорт при ракување во продавница,на каса и во...
Sales price: 20766,90 ден
Термален POS печатач со фронтален аутпут-за висока безбедност во гастрономијата и...
Sales price: 20766,90 ден