ФИДИТЕК - СИТЕ ФИСКАЛНИ АПАРАТИ НА ЕДНО МЕСТО

Најголем и најсовремен избор на фискални каси и фискални принтери по сите светски стандарди


Фидитек е несомнено конкурентна фирма во областа на продажба на фискални апарати, електронски ваги, софтверски производи и системи и целосна трговска опрема. Кај нас можете да најдете комплетната палета фискални апарати (фискални каси, фискални принтери), кои се нудат на македонскиот пазар. Нудиме исто така и таблети, баркод читачи, фиоки за пари и концелариски материјали за трговските објекти. Имаме висок квалитет на услугата кон своите купувачи и партнери,бидејќи задоволните купувачи се нашиот највисок приоритет.