Results 1 - 9 of 9

Фискални каси и принтери

Погоден за супермаркети, ресторани, аптеки и др. - Компактни димензии - Систем за лесна...
Sales price: 16638,00 ден
Погоден за ресторани,супермаркети, бензински пумпи, аптеки и др. - Најбрзо и безшумно...
Sales price: 21830,00 ден
Погоден за магацини, аптеки, бутици, козметички продавници, канцеларии, сервиси, кафулиња,...
Sales price: 14042,00 ден
Погоден за работа во возила, мали продавници, комбиња, тезги на пазар и слично, во мобилна...
Sales price: 17582,00 ден
Погоден за магацини, аптеки, бутици, козметички продавници, канцеларии, сервиси,...
Sales price: 16402,00 ден
Погоден за стоматолози, лекари и туристички агенции кои работат на компјутер, како и за ресторани и...
Sales price: 17700,00 ден
Погоден за магацини, аптеки, бутици, козметички продавници, канцеларии, сервиси, кафулиња,...
Sales price: 13570,00 ден
Погодна за работа во возила, комбиња, тезги на пазар и слично, во мобилна продажба, курирска...
Sales price: 14396,00 ден
Погоден за мали продавници, тезги на пазар и слично, стоматолози, лекари и туристички агенции, како...
Sales price: 14750,00 ден