CITIZEN CT-S601

Компактен директно термален POS печатар во функционалено руво
Брзо печатење на ваучери и сметки ,до 200мм/сек.
лесен за употреба
Секач и адаптер за напојување стандард

Price:
Sales price: 18553,50 ден

Со CT-S601, Citizen нуди моќен директно термален печатар по атрактивна цена.
Помалиот брат на моќниот CT-S651 импресионира преку лесната употреба,лесното ракување како и
брзата обскрба.Максималната брзина на печатење е 200мм/сек при резолуција од 8 dots/mm (203 dpi),
може да користи термална хартија со димензии 58,60,80 и 83 мм.

 

ПРЕВЗЕМИ БРОШУРА