CITIZEN CT-S651

Компактен директно термален POS печатар со фронтален аутпут
Печатење на сметка до 200мм/сек
Лесен за употреба
Секач и адаптер за напојување со електрична енергија стандард

Цената коренспондира за следната изведба:
Citizen CT-S651, 8 dots/mm (203 dpi), cutter, black (cit651sw - CTS651SNNEBK)

Price:
Sales price: 18553,50 ден