CITIZEN CT-S310II

Компактен термален печатар по достапна цена
Green IT концепт:ENERGY STAR PSU
Печати сметки на широчина од 58мм и 80 мм при 8 точки/мм (203 dpi) на брзина од 160мм/сек.
Двојна интерфејс конекција :USB/RS232 или USB/Ethernet како стандард
Гаранција на долга експлоатација: до 200 км или 2 милиони одрезоци

Price:
Sales price: 12629,40 ден