Results 1 - 19 of 19

Datalogic Баркод Скенери

Моќен рачен 1Д скенер, специфициран здравствени установи Цената е наменета за следната...
Sales price: 13300,00 ден
Моќен рачен скенер дизајниран за здраствени установи Цената е наменета за следната...
Sales price: 23835,00 ден
Линеарен скенер за трговија, канцеларија, болници Цената е наменета за следната...
Sales price: 23625,00 ден
Мобилен 2Д скенер за највисоки барања наменет за малопродажба и лесна индустрија Цената е...
Sales price: 31760,00 ден
Ги чита сите 1D и GS1 бар кодови на податоци со висока резолуција Цената е наменета за следната...
Sales price: 12075,00 ден
Професионален 2D скенер со Motionix уред за детекција на движење со автоматско префрлување од режим...
Sales price: 24933,00 ден
Безжичен линеарен читач наменет за малопродажба и лесна индустрија Цената е наменета за следната...
Sales price: 23625,00 ден
Безжична верзија на моќниот Gryphon 4400 од 2D семејството читачи Цената е наменета за следната...
Sales price: 34125,00 ден
Професионален баркод ласерски скенер за трговија, канцелариска работа и за лесната...
Sales price: 13545,00 ден
Елегантен линеарен читач за сите 1D баркодови Цената е наменета за следната...
Sales price: 10350,00 ден
Атрактивно дизајнираниран моќен 2D читач Цената е наменета за следната изведба: Datalogic...
Sales price: 19635,00 ден
Баркод ласерски скенер со ергономска рачка Цената е наменета за следната изведба: Datalogic...
Sales price: 9975,00 ден
1D линеарен читач со светла и широка линија за скенирање Цената е наменета за следната...
Sales price: 8200,00 ден
Бежичен просторен читач со 25 m безжичен опсег преку Bluetooth Цената е наменета за следната...
Sales price: 17325,00 ден
Жичен баркод читач за особено широки 1D баркодови Цената е наменета за следната...
Sales price: 10546,00 ден
Агресивен просторен читач за 2D баркодови Цената е наменета за следната изведба: Datalogic...
Sales price: 16860,00 ден
Бежичен просторен читач со Star 2, 0 безжичен систем за теснопојасна комуникација (433...
Sales price: 30975,00 ден
Професионален баркод скенер со одлични перформанси и ергономија (256 скенирањата во секунда)
Sales price: 5040,00 ден
Достапен линеарен читач за 1D баркодови
Sales price: 7350,00 ден