Results 1 - 8 of 8

Datalogic Индустриски Баркод Скенери

Исклучително робустен индустриски ласерски скенер за мобилна употреба
Sales price: 50190,00 ден
Безжичен Bluetooth индустриски скенер за најтешки работни услови
Sales price: 59970,00 ден
Агресивен и издржлив 1D баркод скенер за логистика, производство и трговија на мало
Sales price: 23205,00 ден
Исклучително робустен баркод скенер за логистика и производство
Sales price: 30240,00 ден
Цврст баркод скенер за индустриски апликации
Sales price: 50190,00 ден
Робустен рачен ласерски скенер за индустриски апликации
Sales price: 61320,00 ден
Робустен индустриски 2D скенер со IP65 заштитен рејтинг
Sales price: 30135,00 ден
Робустен индустриски 2D скенер со теснопојасно радио
Sales price: 65230,00 ден